Activiteiten

Vervolgtraining voor gevorderden

Datum 3 mrt 2018
Tijdstip 11:30 - 13:30 uur
Locatie Boulodrome Va-Tout
Met ingang van zaterdag 3 maart beginnen we met een belangrijke trainingscyclus voor gevorderden en nationale competitiespelers. Deze vervolgtraining wordt gegeven door Wolter de Groot, petanquetrainer.
 
De cyclus bestaat uit 2 blokken van 4 zaterdagen van 11.30 - 13.30 uur, waarvan de eerste plaats vindt in het voorjaar en de tweede in het najaar. 

De training is erop gericht om een hoger speelniveau te bereiken op persoonlijk vlak en in equipeverband. Met deze training verbetert men zijn vaardigheden, die je vervolgens in de praktijk (wedstrijden) waar kunt maken.

Veel aandacht zal worden besteed aan Techniek en Tactiek. Wanneer men de techniek niet of onvoldoende beheerst kun je een tactische opdracht niet uitvoeren en dat werkt altijd in je nadeel. Dat betekent dus dat er veel en intensief geoefend moet worden om succesvoller te kunnen zijn.

De trainingen bestaan uit:
a. Oefeningen ter voorbereiding van speciale technieken.
b. Pointeer oefeningen ter verhoging van het speelniveau.
c. Tireer oefeningen om de trefzekerheid te vergroten.
d. Tactiek (hieraan zal veel aandacht worden besteed).

De volgende cursusdagen zijn op 17 maart, 31 maart en 21 april.
Kosten deelname aan alle dagen: 5 eurp p.p.

Telefoon clubhuis

Tijdens de openingstijden is het clubhuis bereikbaar op: 076-5141434

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet voor de gemeente Breda. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven