Nieuws

Puinruimen

28 juli 2019
www.va-tout.nl
Ondanks de hitte werd er flink gewerkt aan de renovatie van de keuken.

Tja, als je iets moois wilt bouwen, moet er vaak eerst iets afgebroken worden. En dat gebeurt nu in onze keuken en berging. Hugo, Fred, Frans en Bert hebben daar de afgelopen tijd hard aan gewerkt, ondanks de hitte. Het zat niet altijd mee, want als je gaat verbouwen vallen er meestal wel wat lijken uit de kast. Desondanks is het plafond in de berging nu klaar en ook de electra in het plafond van de keuken is aangelegd. Chapeau mannen! Maandag a.s. wordt het plafond met gipsplaten dicht gemaakt. Onder de vloer moeten de voedingskabels voor de electrische apparatuur in de keuken en de afvoer nog aangesloten worden. Dus nog heel even en dan is het leidingenwerk klaar en gaan we over naar fase 2, de inrichting. Maar voorlopig blijft het nog even "kamperen" wat de keukenzaken betreft. Och, dat heeft ook zo zijn charme!

 

Eerst alles eruit
Nieuwste model vaatwasser
Waar lag ook alweer het tosti-ijzer?

 
www.va-tout.nl

Donderdagavondmêlée

13 december 2019
Goed gewerkt Wicher en Peter. Meer >
 
www.va-tout.nl
De trekking van de Grote Clubactie heeft gisteren plaatsgevonden. Controleer of jij in de prijzen bent gevallen. Het lotnummer staat op… Meer >
 
www.va-tout.nl
Om plaats 1 moest een barrage gespeeld worden, die werd gewonnen door Eric. Meer >
 
www.va-tout.nl
Zondag 8 december was de finaledag van de Herstaco Doublet Cyclus 2019.  32 teams hadden zich geplaatst.   Meer >
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.

Telefoon clubhuis

Tijdens de openingstijden is het clubhuis bereikbaar op: 076-5141434

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is voor de gemeente Breda inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven