Nieuws

Zonnige uitwisseling met Grand Cru'82

www.va-tout.nl
Deze 13e uitwisseling met als inzet de "Vriendschapstrofee" kende een spannend verloop.

Deze keer kwam Grand Cru '82 uit Leidschendam op bezoek bij Va-Tout. Na de gezamenlijke lunch werden drie partijen gespeeld in tripletvorm, met een mix van spelers van beide verenigingen.
Na de 2e ronde hadden beide verenigingen het zelfde aantal wedstrijdpunten. Het saldo van Grand Cru'82 was echter +1, het saldo van Va-Tout -1.
De 3e ronde werd dus met spanning tegemoet gezien. Met nog twee uitslagen te gaan in deze 3e ronde, noteerde de wedstrijdleiding voor beide verenigingen 51 wedstrijdpunten en nul saldo!
De uitslag van de twee laatste partijen waren dus crusiaal voor de eindstand. Die werd: Va-Tout: 53 wedstrijdpunten en een saldo van -7. Grand Cru'82: 55 wedstrijdpunten en een saldo van +7.
De Vriendschapstrofee was ook nu weer voor Grand Cru '82. Proficiat mensen!

Frans de Nijs van Va-Tout werd uitgeroepen tot  beste speler van de dag (3 +34). Henk Visser was de beste speler bij Grand Cru'82 (3 +23).

Na de prijsuitreiking was er voor alle deelnemers nog een heerlijk buffet!

Met dank aan iedereen die van deze dag weer een gezellige en sportieve belevenis heeft gemaakt.

Jack de Wit maakte een impressie van deze geslaagde dag. Klik hier!
16-10-2018

Uitwisseling met Grand Cru'82

www.va-tout.nl
www.va-tout.nl
www.va-tout.nl
www.va-tout.nl
www.va-tout.nl
www.va-tout.nl
www.va-tout.nl
www.va-tout.nl

 
www.va-tout.nl
Weer of geen weer, dankzij onze binnenaccommodatie kon er donderdagavond weer lekker "gemêleed" worden. Mathijs en John behaalden de… Meer >
 
www.va-tout.nl
Erik Kluijtmans en François Lauer mochten deze donderdagavond de 1e prijs in ontvangst nemen. Zij wonnen 3 partijen met een saldo van… Meer >
 
Op veler verzoek wordt er iets meer tijd ingepland tussen de 1e en 2e ronde bij het "koppelen". De speeltijden zijn daarom aangepast. Meer >
 
www.va-tout.nl
Er waren 47 deelnemers aan deze mêlée. Winnaar werd François Lauer met 3 winstpartijen en 25 saldopunten. Meer >
 
 
 
 
 

NPC speeldag 14

25-03-2024
Meer >
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is voor de gemeente Breda inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven