Nieuws

Dag 7 van de NPC

www.va-tout.nl
Va-Tout 1 en Va-Tout 2 startten het nieuwe jaar uitstekend en haalden de overwinning binnen met 5-3.

Va-Tout 1 (2e divisie) startte goed tegen PV Gouda 1 door twee van de drie doubletpartijen in de eerste ronde te winnen. De beide tripletpartijen werden eveneens gewonnen met 13-10 en 13-12. De tussenstand werd daarmee 4-1 voor Va-Tout.  In de laatste doubletronde werd één partij gewonnen met 13-5 en dat was voldoende om de twee wedstrijdpunten binnen te halen. Va-Tout 1 komt hiermee in het klassement op gelijke hoogte met Gouda 1, maar heeft wel een beter puntensaldo.


Va-Tout 2 (2e plaats in de 3e divisie) ontving PV Tilburg 1 en won met  5-3. Omdat koploper Petangeske 2 eveneens won van Midi 2 blijft Va-Tout op de 2e plaats in het klassement staan met één punt achterstand.


Va-Tout 3 (5e divisie) speelde uit tegen Middelburg 3. Captain Kees van der Helm omschrijft de dag als volgt. “We hebben een gezellige dag gehad, we hebben lekker gegeten, maar Middelburg was wel sterker en won met 6-2.” Waarvan acte!


Va-Tout 4 (6e divisie) had de twee voorgaande competitiedagen uitstekend gespeeld. Met slechts één punt achterstand op tegenstander en koploper ’t Dupke, werd dan ook vol vertrouwen naar Sint Michielsgestel afgereisd. Helaas hadden onze spelers weinig grip op het gladde speelterrein en kwamen totaal niet in de wedstrijd. ‘t Dupke won jammerlijk met 8-0 en blijft gewoon aan kop staan.


Op zaterdag 19 januari wordt de 8e dag van de NPC gespeeld. Va-Tout 1 speelt thuis tegen DOSC 1, evenals Va-Tout 4, dat Cloeck en Moedigh ontvangt. Va-Tout 2 gaat naar Midi 2 in Delft en Va-Tout 3 speelt uit tegen Dongen 3.

Uitslagen seizoen 2018 - 2019


 
www.va-tout.nl
Deze mêlée-avond werd gewonnen door Bernadette, Anne en Isabella met 3+16. Hoewel ze evenveel punten hadden als de nummer 2, Will en… Meer >
 
www.va-tout.nl
Dit midweekse doublettentoernooi werd gewonnen door Tineke en Jos van den Broek met 4 +35. José Boone en André van Aken wonnen ook 4… Meer >
 
www.va-tout.nl
Winnaar werd Marian van Campen. Aangezien de enveloppen op waren, werden de (geld-)prijzen uitgedeeld in bekertjes. Meer >
 
www.va-tout.nl

NPC speeldag 14

25 maart 2024
Afgelopen zaterdag was de laatste speeldag van de NPC. Hoe waren de resultaten van onze competitieteams? Meer >
 

NPC speeldag 13

18-03-2024
Meer >
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is voor de gemeente Breda inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven