Nieuws

Dag 12 van de NPC

10 maart 2019
www.va-tout.nl
Hoe brachten onze teams het er vanaf...

Zaterdag 9 maart was de 12de speeldag van de Nationale Petanque Competitie.

Va-Tout 1 (2e divisie) speelde thuis tegen Randenbroek 1 uit Amersfoort. Captain Lies Borburgh meldde nog nagenietend een mooie en duidelijke overwinning voor Va-Tout met 7-1 tegen de nummer 2 van het klassement. Een prima resultaat, omdat door deze overwinning handhaving in de 2e divisie zeker is.

Va-Tout 2 (3e divisie) reisde naar Schiedam voor de ontmoeting met L’Esprit 1. De eerste doubletronde werd met 1-2 gewonnen. In de tripletronde werden de punten gedeeld: 1-1. Helaas werd de tweede doubletronde verloren met 2-1, waarmee de einduitslag 4-4 werd. Va-Tout 2 heeft nog steeds één punt achterstand op de kloploper, met nog maar twee speeldagen te gaan.

Va-Tout 3 (5e divisie) was te gast bij CJB Middelburg 3. Zowel de eerste doubletronde als de tripletronde werden verloren. De 2e doubletronde werd toch nog verrassend spannend. Alle drie de partijen kwamen op de stand 12-12 en alle drie de Va-Tout-teams wonnen met 12-13! Eindstand 5-3 voor CJB Middelburg 3.

Va-Tout 4 (6e divisie) speelde de return tegen Dommels Boeleke 3 in Valkenswaard. Onze Va-Tout-ers voelden het speelterrein goed aan en dat was te merken aan de uitslagen. De eerste doubletronde leverde twee winstpartijen op. Ook de beide tripletpartijen werden dik gewonnen, zodat na twee speelronden de tussenstand 1-4 voor Va-Tout was. In de tweede doubletronde werd één partij verloren. De eindoverwinning was 2-6 voor Va-Tout.

 

Uitslagen seizoen 2018 - 2019 (onder voorbehoud berichtgeving NJBB)


 
www.va-tout.nl
Maar je kunt nog inschrijven! Meer >
 
www.va-tout.nl

Donderdagavondmêlée

17 mei 2019
Wel voor het eerst de hele avond buiten afgewerkt, maar er werden weinig punten gescored Meer >
 
www.va-tout.nl
Zonnige mêléemiddag met 58 deelnemers, waarvan er maar één de beste kon zijn. Meer >
 
www.va-tout.nl

Donderdagavondmêlée

10 mei 2019
De winnaar was pas bekend na de allerlaatste mêne in de laatste partij. Meer >
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.

Telefoon clubhuis

Tijdens de openingstijden is het clubhuis bereikbaar op: 076-5141434

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet voor de gemeente Breda. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven