Nieuws

Zomer Club Competitie

21 juli 2019
www.va-tout.nl
Dag 4 van de ZCC is gespeeld.

Hoewel de vakantiestop van de Zomer Club Competitie ten einde is, waren nog niet alle spelers terug van weggeweest. Gelukkig kon er een beroep gedaan worden op diverse invallers.

Va-Tout 1 (Joke, François, Jaco en Addie) nam het thuis op tegen Middelburg 1. Dat Middelburg 1 geen gemakkelijke tegenstander is, wisten we al. De eerste ontmoeting leverde Va-Tout 1 een 5-1 neerlaag op. Hoewel Va-Tout nu het voordeel had van bekend speelterrein, moest toch weer de meerdere erkend worden in Middelburg-1. Het gast-team won verdiend met 2-4.

Va-Tout 2 (Hugo, Joop, Fred en Claudie) speelde op eigen terrein tegen Bré-da-Boules 1. Met 13-5, 7-13, 13-4, 5-13, 13-1 en 13-9 haalde Va-Tout 2 de winst binnen: 4-2.
 

Va-Tout 3 (Paul, Dineke, Jeanne en Kees) speelde een uitwedstrijd tegen Middelburg 2. Gezien de verwachte vakantiedrukte vertrokken wij bijtijds. ’s Morgens was er in Zeeland al een bak regen gevallen waardoor het veld erg stroef was. Wij hadden daar moeite mee en verloren de 2 partijen uit de eerste ronde. De laatste partij hiervan was nog niet helemaal klaar toen het opnieuw begon te regenen. De partij nog wel afgemaakt, maar daarna maar even naar het natuurwonder van ‘meer dan een bak regen’ gekeken. De banen stonden vrijwel geheel blank. De tweede ronde daarom binnen gespeeld. Hierbij ging het gelijk op en wonnen beide teams één partij. De stand werd toen dus 3-1. Een stevige klus voor de laatste ronde. Die derde ronde kon weer buiten.

Ook in deze ronde ging het gelijk op; een winstpartij voor beide teams. Met een uitslag van 4-2 bleven de punten helaas voor ons in Middelburg.

Na een gezellige nazit bij CJB Middelburg zijn we doorgereden naar Zoutelande, hebben daar lekker gegeten en daarna, anders dan de vakantiegangers daar, toch maar terug naar huis. (w.g. Paul Paardekooper)

 

Va-Tout 4 (Bernadette, Han, Anneke en Dick) speelde uit bij Petangeske 6. "Een leuke en sportieve ontmoeting", aldus Han, "maar we kwamen helaas nog wat tekort". Alleen de tête à tête partij werd met 3-13 gewonnen. Alle andere partijen gingen verloren. Einduitslag 5-1 voor Petangeske 6.


Va-Tout 5 was nog vrij.
 

Va-Tout 3 alvast de wedstrijd van 3 augustus gespeeld.

Op verzoek van Petangeske 5 werd deze speeldag vervroegd naar 13 juli. De problemen met de eikenprocessierups aldaar waren opgelost dus ons stond niets in de weg om goed te gaan presteren.

Onverwacht liepen wij toch tegen een 2-0 achterstand op. Wij moesten echt aan de bak!

Dat lukte ook, na de tweede ronde was het 2-2 en nog alle kans voor een overwinning.

De derde ronde deelden wij de punten, allebei de teams één winstpartij. Eindstand 3-3. (w.g. Paul Paardekooper)


 
www.va-tout.nl

Laatste speeldag ZCC

18 augustus 2019
Eerste plaats voor Va-Tout 5 in de 4e klasse B! Meer >
 
www.va-tout.nl

Open dinsdagmiddagmêlée

14 augustus 2019
Drukke dinsdagmiddagmêlée gewonnen door Eric! Meer >
 
www.va-tout.nl

Gezellige zomeravondmêlée

11 augustus 2019
Zo maar een ontspannen zomeravondmêlée.  Meer >
 
www.va-tout.nl

Zomer Club Competitie

04 augustus 2019
Dag 5 van de ZCC gespeeld. Meer >
 
 
 
28-07-2019 Meer >
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.

Telefoon clubhuis

Tijdens de openingstijden is het clubhuis bereikbaar op: 076-5141434

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet voor de gemeente Breda. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven