Nieuws

Clubkampioenschap tripletten aardig nat

www.va-tout.nl
Was er de afgelopen weken amper een druppel regen gevallen, tijdens het clubkampioenschap tripletten was dat wel even anders.

De regen kwam af en toe fors uit de hemel vallen en moest de kersverse wedstrijdleider Jannie van Deutekom enkele keren een korte pauze in lassen.
 

In de halve finale had het team van Eric van Waalwijk van Doorn, Marga Groeneveld en Addie Kuijer zich geplaatst voor de finale, door met 13-11 te winnen van Ton Buuron, Anneke Schoone en Kees van der Helm. De andere finalist was het team van Dick Peters, Marian van Campen en François Lauer. Zij hadden met 13-5 Mannie Weusten, Guust De Graaf en Herman van Rijen verslagen.
 

De partij om de eerste en tweede plaats ging dus tussen het team van Dick, de regerend clubkampioen tripletten, en het team van Eric. Hoewel de twee eerste punten gescoord werden door het team van Eric, zag het team van Dick kans om deze achterstand weg te werken en zelfs om te zetten in een voorsprong van 8-2. Maar het team van Eric gaf zich nog niet gewonnen. Langzaam maar zeker werd de achterstand ingelopen tot 8-8 en vervolgens uitgebouwd naar 8-10 en 8-11. Het team van Dick zette de achtervolging in en bracht de score op 9-11. In de daarop volgende mêne konden zij echter geen vuist maken en wonnen Eric, Marga en Addie de partij met 9-13. Zij mogen zich een jaarlang “clubkampioen tripletten” noemen en krijgen een ereplaats op de “Wall of Fame” in het clubhuis.


De strijd om de bronzen plak werd gewonnen door Ton Buuron, Anneke Schoone en Kees van der Helm. Zij versloegen Guust De Graaf, Mannie Weusten en Herman van Reijen met 13-6.

Video impressie: klik hier!

Algemeen klassement 
 

1 GROENEVELD MARGA WAALWIJK ERIC VAN ADDIE KUIJER
2 LAUER FRANÇOIS CAMPEN MARIAN VAN PETERS DICK
3 BUURON TON SCHOONE ANNEKE HELM KEES VAN DER
4 GRAAF GUUST  DE RIJEN HERMAN VAN WEUSTEN MANNIE
5 HOPPENBROUWERS HUGO OORS FRED MUTSAERTS JOOP
6 BUURON MARJAN ELVE JACO HUIJSKENS NICO
7 SIO JOOP RENNE GERDA HONING WICHER VAN DER
8 BROEK WILL VAN DEN ROODEN BERT VAN HOPPENBROUWERS ANNE
9 WILLEMS WOUTER PAARDEKOOPER DINEKE PAARDEKOOPER PAUL
10 WIT JOKE DE WIT JACK DE HAAS FRANS DE
11 WIT WIM DE VERGOUWEN JOHN GROENEVELD PAUL
12 SWANEN HAN HOOGESTEGER TREES HOOGESTEEGER BERNADETTE
28-07-2019

Clubkampioenschap tripletten 2019

Regent het nog?
Onder moeders paraplu
Gewoon doorspelen
Alle finalisten
Clubkampioen tripletten 2019

 
www.va-tout.nl
Weer of geen weer, dankzij onze binnenaccommodatie kon er donderdagavond weer lekker "gemêleed" worden. Mathijs en John behaalden de… Meer >
 
www.va-tout.nl
Erik Kluijtmans en François Lauer mochten deze donderdagavond de 1e prijs in ontvangst nemen. Zij wonnen 3 partijen met een saldo van… Meer >
 
Op veler verzoek wordt er iets meer tijd ingepland tussen de 1e en 2e ronde bij het "koppelen". De speeltijden zijn daarom aangepast. Meer >
 
www.va-tout.nl
Er waren 47 deelnemers aan deze mêlée. Winnaar werd François Lauer met 3 winstpartijen en 25 saldopunten. Meer >
 
 
 
 
 

NPC speeldag 14

25-03-2024
Meer >
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is voor de gemeente Breda inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven