Nieuws

Dag 6 van de NPC

www.va-tout.nl
Va-Tout 1, 2 en 3 lijden verlies op 6e speeldag.

Va-Tout 1 (2e divisie) speelde thuis tegen Randenbroek uit Amersfoort. Randenbroek 1 staat op de 2e plaats in het klassement, met slechts één punt achterstand op koploper ’t Lover 2.
Va-Tout 1 miste helaas enkele basisspelers. De eerste doubletronde leverde slechts één overwinning op (3-13, 12-13 en 13-6). Toch was er alle vertrouwen in een goed resultaat in de tripletronde. Maar ook die leverde slechts één overwinning op (13-7 en 8-13). Tussenstand 2-3 in het voordeel van de gasten. De tweede doubletronde bood nog alle kansen op een overwinning of gelijkspel voor Va-Tout 1, maar door het teleurstellende verlies van twee partijen (3-13 en 5-13) was de wedstrijd al verloren. Hulde aan Isabella en Jaco, die hun partij nog wel wonnen. Zij bogen de achterstand van 3-7 om naar een voorsprong van 9-8. Er werd hierna over en weer gescoord, maar het lukte Va-Tout 1 uiteindelijk toch om de partijwinst met 13-11 binnen te halen. De wedstrijd ging verloren met 3-5.


Va-Tout 2 ging op bezoek bij Jeu de Bommel 1, koploper in de 3e divisie. Va-Tout 2, dat op de 4e plaats staat, verloor met 7-1. “Een ijzersterk team”, aldus Hans van der Maat. “We hadden dit verlies tegen Zaltbommel eigenlijk al ingecalculeerd.”
 

Va-Tout 3 (5e divisie) ontving Wij Liggen 2 uit Schijndel. In slechts twee van de acht partijen kwam Va-Tout 3 als winnaar uit de strijd. Eindresultaat 2-6 voor Wij Liggen 2.
 

Va-Tout 4 (6e divisie) zou gespeeld hebben tegen de Walnoot 1 uit Boxtel. Door omstandigheden kon het team van de Walnoot hun sportieve plicht niet nakomen. De overwinning van 8-0 kwam dan ook op naam van Va-Tout 4.

Standen NPC seizoen 2019-2020


 
www.va-tout.nl
Weer of geen weer, dankzij onze binnenaccommodatie kon er donderdagavond weer lekker "gemêleed" worden. Mathijs en John behaalden de… Meer >
 
www.va-tout.nl
Erik Kluijtmans en François Lauer mochten deze donderdagavond de 1e prijs in ontvangst nemen. Zij wonnen 3 partijen met een saldo van… Meer >
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is voor de gemeente Breda inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven