Nieuwsarchief

Filter overzicht

Dag 10 van de NPC

18 februari 2019
www.va-tout.nl
Va-Tout 1 en 2 slaan belangrijke slag...

Va-Tout 1 (2e divisie) speelde zaterdag 16 februari in Doetinchem tegen Boul'Animo 1 uit Dieren, de nummer 3 van de ranglijst. De thuisontmoeting in oktober j.l. werd door Va-Tout gewonnen met 7-1. Dat is natuurlijk nog geen garantie voor weer zo'n succes. De eerste doubletronde werd door Va-Tout gewonnen met 0-3. Van de twee tripletpartijen werd er één gewonnen, wat de tussenstand op 1-4 bracht. In de laatste doubletronde moest tenminste één partij gewonnen worden om de winst mee naar Breda te kunnen nemen. Het werden er zelfs twee. Einduitslag 2-6 voor Va-Tout 1; een wedstrijd om in te lijsten!

Va-Tout 2 (4e divisie) speelde thuis tegen koploper Petangeske 2 uit Bergen op Zoom. Teamcaptain Hans van der Maat berichtte dat de doelstelling vooraf een gelijkspel was. Na de eerste doubletronde was het 2-1 voor Va-Tout 2. De tripletronde eindigde in een gelijkspel, zodat de tussenstand 3-2 was voor Va-Tout 2. Met een gelijkspel in het achterhoofd zou er dus nog een partij van de doubletronde gewonnen moeten worden. Maar het liep zo goed, dat alle drie de doubletpartijen werden gewonnen! Einduitslag 6-2 voor Va-Tout 2, dat nog steeds op de tweede plaats staat in het eindklassement, maar nu met nog maar één punt achterstand op de koploper. En er komen nog vier wedstrijddagen om die eerste plaats te veroveren!

Va-Tout 3 (5e divisie) speelde eveneens thuis tegen Petangeske 4. Het team moest helaas weer een nederlaag incasseren. Eindstand 2-6 in het voordeel van Petangeske 4.

Va-Tout 4 (6e divisie) speelde uit in Netersel tegen De Soepele Pols 2. Er werd goed gestart door Va-Tout 4, met twee overwinningen in de eerste doubletronde.  Helaas werden de beide tripletpartijen nipt verloren (13-11 en 13-12). Maar ja, nipt telt niet, aldus captain Joost van Bilsen en de tussenstand was daarmee 3-2 voor de thuisploeg. Het kwam dus op de laatste doubletronde aan. Eén partij werd gewonnen met 4-13, de andere twee met 13-7 en 13-6 verloren. Einduitslag 5-3 voor de Soepele Pols 2. Va-Tout 4 zakt terug naar de 3e plaats.

Eerstvolgende NPC-dag 23 februari 2019:
Va-Tout 1 speelt thuis tegen Amicale Cuyk 1.
Va-Tout 2 speelt uit tegen Grand Cru '82-1 in Leidschendam.
Va-Tout 3 speelt thuis tegen JdB Dongen 3.
Va-Tout 4 geniet van een vrije dag.
 

Uitslagen seizoen 2018 - 2019 (onder voorbehoud berichtgeving NJBB)


 
Het kabinet heeft op dinsdag 21 april aangekondigd dat een groot deel van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus worden… Meer >
 
www.va-tout.nl
Dinsdag 31 maart is bekend gemaakt dat de sluiting van sportaccommodaties verlengd wordt tot en met 28 april. Meer >
 
www.va-tout.nl
Nu we de deur bijna niet uit kunnen, hierbij een mooie boekentip voor de petanque-fanaten! Meer >
 
www.va-tout.nl
Op maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Deze maatregelen zijn erop… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-07-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-06-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18-03-2018 Meer >
 
 
15-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is voor de gemeente Breda inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven