Nieuwsarchief

Filter overzicht

Dag 14 van de NPC

08 april 2019
www.va-tout.nl
De laatste speeldag van de NPC 2018-2019 zit er op. Geen kampioenen dit seizoen!

Zaterdag 6 april was de laatste speeldag van dit competitieseizoen. Va-Tout 1 en 2 speelden uit, Va-Tout 3 en 4 waren gastheer voor respectievelijk Middelburg 2 en 't Dupke 4.
In vrijwel alle divisies waren de kaarten wel zo'n beetje geschut , maar in de 6e divisie was het nog spannend!

Va-Tout 1 (2e divisie) speelde uit tegen Gouda 1 en won met 3-5. De eerste doubletronde eindigde in een 1-2 stand. In de tripletronde werden de punten gedeeld. Tussenstand 2-3.
De derde ronde doubletten eindigde in 1-2, waarmee de einduitslag 3-5 voor Va-Tout 1 was. Een verdiende overwinning. Va-Tout 1 eindigde op de 3e plaats in het algemeen klassement.

Va-Tout 2 (3e divisie) nam het de laatste speeldag op tegen PV Tilburg 1. Hoewel het doel van dit seizoen al bereikt was, namelijk handhaving in de 3e divisie, wilde het team toch een zo goed mogelijk resultaat neer zetten. Na de eerste doubletronde was het 1-2 voor Va-Tout. De tripletronde eindigde, zoals bijna het hele seizoen, in 1-1. Dus kwam het aan op de laatste doubletronde. Er werd slechts één partij gewonnen, waardoor de eindstand 4-4 werd. Va-Tout 2 debuteerde dit seizoen in de 3e divisie en eindigt op plaats 4.

Va-Tout 3 (5e divisie) speelde thuis tegen Middelburg 2. De eerste doubletronde leverde één overwinning op. De beide tripletpartijen werden verloren. Dan spreken de spelers elkaar moed in met "het kan nog een gelijkspel worden als we de drie laatste partijen winnen..." Maar alle inzet mocht helaas niet leiden tot winstpartijen. De overwinning ging met 1-7 naar Middelburg 2. Va-Tout 3 eindigt op de laatste plaats in het eindklassement.

Va-Tout 4 (6e divisie) speelde thuis tegen 't Dupke 4. Dit team stond op de 1ste plaats in het klassement en Va-Tout 4 moest winnen om nog in de buurt van de titel te komen. De teaminzet werd beloond, Va-Tout won overtuigend met 8-0. Maar wat had Dongen 4 gedaan, dat met 17 punten de tweede plaats bezette? Bij verlies of een gelijkspel tegen Dommels Boeleke 3 zou Va-Tout 4 kampioen zijn. Er waren nog enkele spannende uren voordat bekend werd dat Dongen 4 had gewonnen en dus kampioen was geworden. Va-Tout 4 eindigde op de 2e plaats met slechts één puntje teweinig voor het kampioenschap. Toch een felicitatie waard!
 

Uitslagen seizoen 2018 - 2019 


 
Het kabinet heeft op dinsdag 21 april aangekondigd dat een groot deel van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus worden… Meer >
 
www.va-tout.nl
Dinsdag 31 maart is bekend gemaakt dat de sluiting van sportaccommodaties verlengd wordt tot en met 28 april. Meer >
 
www.va-tout.nl
Nu we de deur bijna niet uit kunnen, hierbij een mooie boekentip voor de petanque-fanaten! Meer >
 
www.va-tout.nl
Op maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Deze maatregelen zijn erop… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-07-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-06-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18-03-2018 Meer >
 
 
15-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is voor de gemeente Breda inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven