Nieuwsarchief

Filter overzicht

Zomer Club Competitie

04 augustus 2019
www.va-tout.nl
Dag 5 van de ZCC gespeeld.

We kijken terug op de 5e speeldag van de Zomer Club Competitie. 

Va-Tout 1 staat op de laatste plaats in klasse 1A en speelde uit tegen de directe concurrent Petangeske 2, dat één treedje hoger staat.
Paul Groeneveld schreef na afloop het volgende verslagje.
"Wij (Joke, Marga, François en Paul) hebben gisteren bij Petangeske 2 in Bergen op Zoom verdienstelijk met 3-3 gelijk gespeeld alhoewel bij een stand van 3-2 en 12-10 in ons voordeel, wij de overwinning bijna in handen hadden. Het zou ons van de laatste plaats in de 1e Klasse A afgeholpen hebben. Neemt niet weg dat wij terugzien op een sportieve en gezellige ontmoeting.

De laatste speeldag (17 augustus thuis tegen Bré-da Boules) is nu bepalend. Wij gaan er alles aan doen om directie degradatie te ontlopen en gaan proberen de Play-Offs te bereiken."


Va-Tout 2 (Fred, Hugo, Joop en invaller Claudie) ontmoette in Bergen op Zoom Petangeske 1. Uitslag van de partijen: 5-13, 13-6, 13-5, 3-13, 13-2 en 13-3 waarmee de overwinning van 4-2 in Bergen bleef. "Jammer, maar we hebben verdiend verloren", aldus Joop.

Va-Tout 3 (Jeanne, Dineke, Paul en Kees) speelde deze wedstrijd tegen Petangeske 5 al op 13 juli. De winst werd toen gedeeld: 3-3.

Va-Tout 4 (Bernadette, Han, Anneke en Jannie) speelde al de laatste wedstrijd in deze ZCC. Tegenstander was DOB 2. "Hoewel het hard bikkelen was, hebben we toch gewonnen met 4-2", aldus Han. "Jammer dat het voor ons nu al is afgelopen."

Va-Tout 5 (Jack, Wout, Theo en Marian. Zij viel in voor Isabella) speelde uit tegen 't Veer 2. En dat werd met 0-13, 10-13, 4-13, 5-13, 3-13 en 1-13 een klinkende overwinning van 0-6!

Wil je het klassenement bekijken, klik dan op  https://nlpetanque.nl/zuidwest-zcc/

Zaterdag 17 augustus wordt de 6e en laatste dag van de competitie gespeeld. Alle teams (behalve Va-Tout 4) spelen thuis. Spannend wordt het vooral voor Va-Tout 1, dat speelt voor deelname aan de Play-Offs tegen Bré-da-Boules 1. Ook voor Va-Tout 5 staat er iets op het spel. Zij spelen tegen Dongen 3 voor behoud van de koppositie.

Va-Tout 5 op oorlogssterkte
Va-Tout 4 even pauzeren

 
Het kabinet heeft op dinsdag 21 april aangekondigd dat een groot deel van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus worden… Meer >
 
www.va-tout.nl
Dinsdag 31 maart is bekend gemaakt dat de sluiting van sportaccommodaties verlengd wordt tot en met 28 april. Meer >
 
www.va-tout.nl
Nu we de deur bijna niet uit kunnen, hierbij een mooie boekentip voor de petanque-fanaten! Meer >
 
www.va-tout.nl
Op maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Deze maatregelen zijn erop… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-07-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-06-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18-03-2018 Meer >
 
 
15-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is voor de gemeente Breda inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven