Nieuwsarchief

Filter overzicht

Dag 3 van de NPC

21 oktober 2019
www.va-tout.nl
Alle teams moesten 19 oktober aan de bak voor de 3e speeldag.

Va-Tout 1 (2e divisie) reisde af naar Boul’Animo in Dieren, dat sinds kort in de eigen binnenaccommodatie kan spelen. Na de eerste doubletronde keek Va-Tout tegen een achterstand van 2-1 aan. Om nog een kans te maken op een gelijkspel of op de overwinning moest er tenminste één tripletpartij gewonnen worden. Een schot voor 4 punten, waardoor de partijwinst naar Va-Tout zou gaan, ging net naast. In de volgende mêne maakte Boul’Animo de partij uit. Ook de andere tripletpartij ging verloren. Tussenstand 4-1 voor Boul’Animo, dat in de laatste doubletronde nog twee partijen won. Eindstand 6-2 voor Boul’Animo, dat verdiend gewonnen heeft.


Va-Tout 2 (3e divisie) ontmoette La Ferme Boule 1 uit Son en Breugel. De start van de eerste ronde was goed, met twee gewonnen doubletpartijen uit drie (13-4, 13-9 en 3-13). Met ‘n 2-1 voorsprong werd begonnen aan de twee tripletpartijen. Deze speelronde eindigde in een gelijkspel (13-5 en 7-13) waarmee de tussenstand op 3-2 in het voordeel van de thuisploeg kwam. De laatste doubletronde werd eenmaal gewonnen en tweemaal verloren (13-8, 3-13 en 7-13) zodat de eindstand 4-4 werd. Beide teams konden met dit resultaat leven, aldus captain Hans van der Maat.


Va-Tout 3 (5e divisie) was de voorgaande competitiedagen “vrij” geweest, maar kon nu dan eindelijk spelen. Tegenstander was PC Dommels Boeleke 1 uit Dommelen. In iedere speelronde won Va-Tout slechts één partij en dat resulteerde in een eindstand van 3-5 voor Dommels.


Va-Tout 4 (6e divisie) doet het goed. Na een gelijkspel en een dikke overwinning tijdens de vorige twee competitiedagen, stond het team al aan kop van de 6e divisie. Deze 3e speeldag was PV Wij Liggen uit Schijndel de te kloppen tegenstander. Alle partijen werden door Va-Tout 4 gewonnen met royale cijfers en dit resulteerde in een eindstand van 8-0.


Volgende speeldag NPC
De 4e dag van de NPC staat gepland op zaterdag 2 november. Va-Tout 1 speelt dan thuis tegen Petangeske 2. Va-Tout 2 speelt in Dongen en Va-Tout 3 gaat naar Oss voor de wedstrijd tegen Boules de Boeuf 3. Va-Tout 4 heeft een vrije dag.


Standen NPC seizoen 2019-2020

Va-Tout 1 uit tegen Boul'Animo

 
Het kabinet heeft op dinsdag 21 april aangekondigd dat een groot deel van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus worden… Meer >
 
www.va-tout.nl
Dinsdag 31 maart is bekend gemaakt dat de sluiting van sportaccommodaties verlengd wordt tot en met 28 april. Meer >
 
www.va-tout.nl
Nu we de deur bijna niet uit kunnen, hierbij een mooie boekentip voor de petanque-fanaten! Meer >
 
www.va-tout.nl
Op maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Deze maatregelen zijn erop… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-07-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-06-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18-03-2018 Meer >
 
 
15-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is voor de gemeente Breda inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven