Contact

Clubgegevens

Bezoekersadres (geen postadres)
Nieuwe Inslag 89, 4817 GN Breda
Tel. clubhuis: 076-5141434 (alleen tijdens de openingstijden)

Postadres
Postbus 9437, 4801 LK Bredae

Secretariaat
email:       secretaris@va-tout.nl
tel.:          076-5439415 
KvK:         20140616
Bank:        NL15INGB0004469219
Contact formulier
Vul onderstaand formulier in als u vragen heeft
 
*
*

Zo kun je ons bereiken

Openbaar vervoer

Va-Tout is bereikbaar met lijn 5, uitstappen halte Langveld = hoek Lage Kant / Nieuwe Inslag. Het sportcomplex ligt aan de Nieuwe Inslag, net voorbij het bruggetje links. 
 

Routeplanner

Bezoekersadres: Nieuwe Inslag 89,  4817 GN Breda

Per auto

A.

Komend vanuit de richting Rotterdam neemt u afslag 15 richting Breda-Rijsbergen. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf het viaduct onderdoor. U blijft de Zuidelijke Rondweg volgen tot aan de afslag Bavel. Ga aan het eind van deze afslag linksaf het viaduct onderdoor. Bij het 2e verkeerslicht (Hotel Brabant) rechtsaf de Heerbaan op. Neem direct de 1e straat links en houdt rechts aan. Dit is de Nieuwe Inslag. Neem dan voorbij de parkeerplaats de 2e ingang rechts en u bent gearriveerd bij het boulodrome van Va-Tout.

 B.

Komend uit de richting Utrecht neemt u afslag 15 richting Breda. Volg de borden Breda. Neem de afslag Bavel. U gaat aan het eind rechtsaf en bij de verkeerslichten weer rechtsaf (Hotel Brabant) de Heerbaan op. Neem direct de 1e straat links en houdt rechts aan. Dit is de Nieuwe Inslag. Neem dan voorbij de parkeerplaats de 2e ingang rechts en u bent gearriveerd bij het boulodrome van Va-Tout.

 

 C.

Komend uit de richting Tilburg via de A-58, volgt u de richting Breda-Utrecht (A-27). Neem vervolgens afslag 15 richting Breda en dan de afslag Bavel. U gaat aan het eind van deze afslag rechtsaf en bij de verkeerslichten weer rechtsaf (Hotel Brabant) de Heerbaan op. Neem direct de 1e straat links en houdt rechts aan. Dit is de Nieuwe Inslag. Neem dan voorbij de parkeerplaats de 2e ingang rechts en u bent gearriveerd bij het boulodrome van Va-Tout.

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is voor de gemeente Breda inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven