Nieuws

Update 15 maart i.v.m. het coronavirus

15 maart 2020
www.va-tout.nl
Competities, toernooien en clubactiviteiten afgelast t/m 31 maart.

Donderdagmiddag 12 maart heeft de Nederlandse regering opnieuw maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.
Va-Tout volgt het advies en de richtlijnen die de NJBB heeft afgegeven. Onze accommodatie blijft uit voorzorg gesloten tot en met 31 maart. De leden van Va-Tout zijn vandaag per mail ge├»nformeerd over de gevolgen hiervan.
De NJBB heeft een speciale pagina op haar website, waarop alle updates en besluiten met betrekking tot het coronavirus worden vermeld. https://njbb.nl/coronavirus/.

 
Het kabinet heeft woensdag 6 mei een routekaart met versoepelende maatregelen aangekondigd. Het goede nieuws voor verenigingen is… Meer >
 
www.va-tout.nl
Boulen kunnen we nu niet. Omdat we daarom ruim in onze vrije tijd zitten, even een quizje om te testen of we de club nog niet vergeten zijn! Meer >
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is voor de gemeente Breda inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven