Nieuwsarchief

Filter overzicht

Play-Offs ZCC

15 september 2019
www.va-tout.nl
Zilver en promotie voor Va-Tout-5

Zaterdag 14 september waren de play-offs van de Zomer Club Competitie. De ZCC wordt gespeeld door viertallen in het district ZuidWest van de Nederlandse Jeu de Boules Bond. Va-Tout neemt deel met vijf teams. Voor drie van hen waren deze play-offs belangrijk. De wedstrijden werden gespeeld op het boulodrome van Jdb Dongen.

Om het kampioenschap van de 4e klasse werd gespeeld door Va-Tout 5 (Isabella, Wout, Jack, Theo en John) en Petangeske 6. Helaas moest Va-Tout haar meerdere erkennen in de ploeg uit Bergen op Zoom. Petangeske won maar liefst met 6-0 en eiste daarmee de kampioenstitel voor zich op. Zilver dus voor Va-Tout 5, dat promoveert naar de 3e klasse.

Va-Tout 2 (Hugo, Fred, Hannie, Joop, met invaller Claudie) eindigde in het klassement van de 1ste klasse B op de één na laatste plaats. De play-offs bood Va-Tout een laatste kans degradatie te voorkomen. Tegenstander was Petangeske 3, dat knokte voor promotie. Het bleef uitermate spannend tot aan de laatste partij. De uitslag werd 3-3. Het puntensaldo over alle gespeelde wedstrijden moest hier de doorslag geven. Door twee saldopunten méér, mag Va-Tout 2 ook volgend seizoen weer in de 1ste klasse uit komen.

Va-Tout 4 (Han, Bernadette, Anneke, Jannie en invallers Dick en Marjan) is in de 4e klasse A geëindigd op de 2e plaats en kan promoveren. Er werd gespeeld tegen Altena 2, dat dreigt te degraderen uit de 3e klasse. Altena wist echter geen vuist te maken waardoor Va-Tout de overwinning met ruime cijfers naar zich toe kon trekken. Door deze 5-1 overwinning heeft Va-Tout volgend seizoen recht op een plaats in de 3e klasse.

Va-Tout kan terugkijken op een overwegend geslaagde Zomer Club Competitie. Va-Tout 1 (Joke, Marga, Paul, François) eindigde toch nog op de 2e plaats in de 1ste klasse A. Jammer dat Va-Tout 3 (Paul, Dineke, Jeanne en Kees) rechtstreeks degradeerde naar 4e klasse.

DOB 1 werd kampioen. Het team van Truus, Johan, Bert en Adrie won met 4-2 van Middelburg 1.
De ZCC wordt door de deelnemers ervaren  als “sportief en gezellig” en trekt steeds meer deelnemers. Er wordt nu al uitgekeken naar volgend seizoen! 
 

Va-Tout 2 handhaaft zich in de 1ste klasse.
Va-Tout 4 promoveert naar de 3e klasse.
Va-Tout 5 zilver en promotie.
DOB 1 kampioen 2019!

 
Helaas heeft Grand Cru'82 ons laten weten dat men geen onnodig risico wil nemen i.v.m. het coronavirus en daarom uit voorzorg de… Meer >
 
www.va-tout.nl

Donderdagavondmêlée

28 februari 2020
Marian en Anneke royaal gewonnen. Meer >
 
www.va-tout.nl
Toos op plaats één! Meer >
 
www.va-tout.nl

Uitslag Snerttoernooi

23 februari 2020
Dick en François winnen de finale van het snerttoernooi met 13-8 van Marian en Isabella. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-07-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-06-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18-03-2018 Meer >
 
 
15-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Telefoon clubhuis

Tijdens de openingstijden is het clubhuis bereikbaar op: 076-5141434

Inleveren vloeibaar frituurvet

Va-Tout is voor de gemeente Breda inleverpunt van gebruikt vloeibaar frituurvet. Frituurvet kan worden afgegeven op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur in het clubhuis, Nieuwe Inslag 89 te Breda.
Terug naar boven